Een website die meteen duidelijk maakt waar we voor staan en een webshop die onze algemene verkoopcijfers kan boosten.

Introductie

A&A store verkoopt moderne elektrische scooters, moto’s, steps en fietsen voor jong en oud. Ook de die-hard motard vind er ook nog zijn of haar zin in het aanbod traditionele moto’s.

Naast succesvolle face-to-face verkoop in de winkel was het tijd om het potentieel van het wereldwijde web te testen. Daarom bouwden we een moderne website en gebruiksvriendelijke webshop voor de A&A Store.

Wensen en doelen

Alles begon met een vergadering. We brachten de wensen en doelstellingen van de klant in kaart. Die informatie gebruikten we om de website te bouwen.

Met niet meer dan een logo ontwierpen we een volledige huisstijl, van look & feel tot kleurpatronen en fonts.

De website ontwerpen

Daarna ontwierpen we verschillende blueprints die we bij de klant voorstelden. Hij kon hieruit zijn favoriete ontwerpen kiezen en liet zich hierbij door ons adviseren.

We gebruikten de blueprints als basis voor het design van de website en webshop. Natuurlijk hielden we ook rekening met de laatste trends en opteerden we voor een zo hoog mogelijke gebruiksvriendelijkheid.

De laatste details

Na het bouwen van de website, ontfermden we ons over de technische zaken. Zo koppelden we de webshop aan verschillende betalingsmogelijkheden en koppelden we een bestel- en verzendsysteem aan de website.

Ook bouwden we verschillende formulieren, zoals aangepaste contactformulieren of een pagina waar je zelf je tweedehands moto of scooter kunt uploaden en kunt trachten hem te verkopen.

We bezochten de klant met het resultaat en gaven hen een workshop zodat ze ook zelf met de website en webshop overweg kunnen.

Het resultaat

Benieuwd naar het resultaat? Bezoek dan snel de website van de A&A Store!