Een website die meteen duidelijk maakt waar we voor staan en een webshop die onze algemene verkoopcijfers kan boosten.

Introductie

A&A store verkoopt moderne elektrische scooters, moto’s, steps en fietsen voor jong en oud. Ook de die-hard motard vind er zijn of haar zin in het ruime aanbod traditionele moto’s.

Naast succesvolle face-to-face verkoop in de winkel, was het tijd om het potentieel van het wereldwijde web te testen. Daarom bouwden we een moderne website en gebruiksvriendelijke webshop voor de A&A Store.

Wensen en doelen

Alles begon met een vergadering. We brachten de wensen en doelstellingen van de klant in kaart. Die informatie gebruikten we om de website te bouwen.

Met niet meer dan een logo ontwierpen we een volledige huisstijl, van look & feel tot kleurpatronen en fonts.

De website ontwerpen

Daarna ontwierpen we verschillende blueprints die we tot bij de klant bezorgde. De klant kon uit deze blueprints zijn favoriete ontwerpen kiezen.

De blueprints die de klant koos, diende als basis voor het design van de volledige website. We gingen ook inspiratie halen bij verschillende boeken en case studies over gebruiksvriendelijke webshops en gebruikten deze informatie voor de webshop van de klant.

De laatste details

Na het bouwen van de website, ontfermden we ons over de technische zaken. Zo koppelden we de webshop aan verschillende betalingsmogelijkheden en koppelden we een bestel- en verzendsysteem aan de website.

Ook bouwden we verschillende formulieren, zoals aangepaste contactformulieren of een pagina waar je zelf je tweedehands moto of scooter kunt uploaden en kunt trachten hem te verkopen.

We bezochten de klant met het resultaat en gaven hen een workshop zodat ze ook zelf met de website en webshop overweg kunnen.

Het resultaat

Benieuwd naar het resultaat? Bezoek dan snel de website van de A&A Store!