Een website en webshop voor een modern scooterbedrijf

A&A Store

A&A store verkoopt moderne elektrische scooters, moto’s, steps en fietsen voor jong en oud. Ook de die-hard motard vind er ook nog zijn of haar zin in het aanbod traditionele moto’s.

De website wordt het uithangbord van ons bedrijf. Hier vinden klanten informatie, plaatsen ze bestellingen en kunnen ze rechtstreeks in contact staan met een verkoper.

Kick-off meeting

Alles begon met een vergadering. We brachten de wensen en doelstellingen van de klant in kaart. Die informatie gebruikten we om de website te bouwen.

Met niet meer dan een logo ontwierpen we een volledige huisstijl, van look & feel tot kleurpatronen en fonts.

Webdesign

Daarna ontwierpen we verschillende blueprints die we bij de klant voorstelden. Hij kon hieruit zijn favoriete ontwerpen kiezen en liet zich hierbij door ons adviseren.

We gebruikten de blueprints als basis voor het design van de website en webshop. Natuurlijk hielden we ook rekening met de laatste trends en opteerden we voor een zo hoog mogelijke gebruiksvriendelijkheid.

Finishing touch

Na het bouwen van de website ontfermden we ons over de technische zaken. Zo koppelden we de webshop aan verschillende betalingsmogelijkheden en koppelden we een bestel- en verzendsysteem aan de website.

Ook bouwden we verschillende formulieren, zoals aangepaste contactformulieren of een pagina waar je zelf je tweedehands moto of scooter kunt uploaden en kunt trachten hem te verkopen.

We bezochten de klant met het resultaat en gaven hen een workshop zodat ze ook zelf met de website en webshop overweg kunnen.

Het resultaat

Bekijk hier de website van A&A Store.

Andere cases

Crabbé Mobility Group

We ontwierpen een website waar bezoekers snel en eenvoudig een afspraak kunnen maken, offertes kunnen vragen en automodellen kunnen bekijken.

Noucks Streetwear

We kozen voor een strategie waarbij zowel lokale bekendheid als verkoop centrale uitgangspunten waren. Samen met Noucks tekenden we een plan uit.

Spar Express

Deze supermarkt uit Boom benaderde ons met deze doelen voor ogen: meer klanten, meer klantenloyaliteit en meer omzet. Zo gezegd, zo gedaan.

Ben jij de volgende?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.