Een website voor vintage meubelen, antiek en decoratie

Antwaarpe Goeiemorgen vzw

Vintage meubelen, antiek en decoratie van betrouwbare kwaliteit in hartje Antwerpen.

Het initiatief van “Antwaarpe Goeiemorgen” komt van onze drie oprichters: Luc, Sophie en Ann Van De Wiel. Samen nemen vader en dochters het op tegen de stijgende kinderarmoede in en rond Antwerpen.

Met de website willen we niet alleen onze producten op een mooie manier showcasen, we willen potentiële kopers ook overtuigen om langs te komen en een bod te doen.

Webdesign

Voor dit project werd een strakke deadline gehanteerd: de website moest binnen twee weken online staan. Iewat ongebruikelijk, maar we wisten het tot een goed einde te brengen.

We ontwierpen een huisstijl die naar ons gevoel paste bij de vintage meubelen, antiek en decoratie en tegelijkertijd toch een eigentijdse kwinkslag heeft.

We bouwden de website in WordPress met behulp van Elementor.

Fotografie

We organiseerden een fotoshoot om de producten die de vzw in de aanbieding heeft in de spotlight te zetten.

Naast deze initiële fotoshoot keren we nog regelmatig terug om nieuwe foto’s te nemen. We zorgen steeds voor kwalitatieve foto’s die we nadien bewerken in Adobe Lightroom en PhotoShop.

Social media

We onderhouden de sociale mediakanalen van de klant. Hier zetten we producten in de spotlight, informeren we volgers over de openingsuren of speciale acties.

De vzw is naar eigen zeggen liefst niet ‘te hard aanwezig op sociale media’. Dus wij zorgen voor een gezonde dosis content zonder te overdrijven.

Het resultaat

Bekijk hier de website.

Andere cases

Midas

Midas geniet van (inter)nationale bekendheid, maar er was nog potentieel om meer omzet te draaien bij de lokale garages.

VRT

We monteerden de Zomerboekathon in opdracht van de VRT. We wisten, ondanks een zekere tijdsdruk, een nagenoeg perfect resultaat te leveren.

BFG

Wij ondersteunen deze federatie van groenvoorzieners met het creëeren van meer betrokkenheid rond de digitale communicatie van de vereniging. 

Ben jij de volgende?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.