Audio & Video

Audio & video

Maak indruk met video

Video is de uitgelezen manier om met je klanten te communiceren. Met kwalitatieve video’s, aangepast aan het platform waarop ze worden getoond, maak je het verschil.

Daarom specialiseren we ons in zowel korte, hapklare filmpjes en langere producties. Met andere woorden: een flitsende video voor social media of een zorgvuldig geregisseerde bedrijfsvideo: alles is mogelijk.

We schrijven scripts, tekenen storyboards uit, komen op locatie filmen en monteren het geheel tot een compleet eindresultaat.

Surfen op de audiogolven

Ook op gebied van audio voelen we ons als een vis in het water. Zoek je hulp met je audioproducties zoals een podcast, luisterboek of audio(visuele) advertenties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We bespreken de verschillende mogelijkheden om je audioproductie op de best mogelijke manier op te nemen en in de markt te zetten. Je krijgt ondersteuning bij de opnames en alle communicatie rondom je productie.

Onze specialiteiten

Onze specialiteiten

Sterk audiovisueel werk

Voor audiovisuele producties werken we nauw samen met de creatieve bende van Het Vervolg.

Het Vervolg werkte mee aan meer dan 100 televisieproducties. Van reality over drama tot regelrechte camp shows. Voor bedrijven en particulieren. Ook voor streamingdiensten werden al enkele kijkcijferkanonnen gelanceerd.

Voor bedrijfsvideo’s, aftermovies, overheidsvideo’s en tal van andere audiovisuele producties halen we ook graag de camera en montageset boven.

Hebben we je aandacht te pakken?