Audiovisueel

Als het beweegt, springt het meer in het oog. Een verhaal over jouw bedrijf ziet er veel beter uit als het in een audiovisueel kleedje is gestoken. 

Van script tot afwerking staat Boelet garant voor kwaliteit. Voor korte en lange video’s halen we graag de camera en montageset boven. Alleen voor huwelijksreportages passen we.

Televisie, YouTube, Netflix, Amazon Prime, TikTok,… We consumeren massaal video. Daarom is video inschakelen voor jouw bedrijf een goede keuze.

Ons intern productiehuis werkt gretig aan tal van audiovisuele producties. Van televisieformats tot snappy reclamefilmpjes.

Wil je beroep doen op een professionele en betrouwbare videopartner? Dan ben jij bij Boelet aan het juiste adres.

Intern productiehuis

Boelet gaat voortdurend op zoek naar innovatieve projecten waar we mee onze stempel op kunnen drukken; zeker in een audiovisuele wereld waar de streamingplatformen meer en meer gewicht dragen. 

Ons intern productiehuis schrijft, regisseert, filmt en monteert aan de lopende band. Je kunt rekenen op deskundig advies en begeleiding en uiteraard een kwalitatief resultaat.

We werkten mee aan meer dan 100 televisieproducties. Te veel om op te noemen. Van reality over drama tot regelrechte camp shows, niets is ons vreemd. 

Alles is mogelijk

Heb je een filmpje nodig voor sociale media? Lanceer je binnenkort een nieuwe televisiereclame? Of wil je gewoon je bedrijf op een audiovisuele manier in de kijker zetten? Ook dan kan je rekenen op onze specialisten.

Van script tot montage, van storyboard tot opnames: wij zorgen voor jouw video. En als je dat wilt, ondertitelen we ‘m ook ineens. Voor een videoservice van A tot Z, kom gewoon naar Boelet!

Hoe doen
we dat?

Hoe doen we dat?

Prettig gestoorde scriptwriters

De zotste ideeën vloeien moeiteloos van onze pen op papier. We durven out-of-the-box denken. Daar zijn we trots op.

Montage met oog voor detail

Dezelfde scène tien keer opnieuw bewerken totdat we het perfecte resultaat bekomen? All in a day’s work.

Professionele apparatuur

We komen met het juiste materiaal ter plaatse. Zo garanderen we een kwaliteitsvolle video.

Zin om erin te vliegen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Onze andere services

Content

Ervoor zorgen dat je top-of-mind blijft en een waardevolle relatie opbouwt met je klanten en potentiële klanten is cruciaal. Oerdegelijke content is hier de sleutel tot succes.

(Web)design

Een zorgvuldig gecreëerde huisstijl is onmisbaar wanneer je de aandacht wilt trekken. En jouw website, het digitale uithangbord van je bedrijf, moet er ook piekfijn uitzien.

Marketing

Elk marketingplan vormt de basis van een campagne. We meten de resultaten, sturen voortdurend bij en zorgen voor het best mogelijke resultaat. Online of offline, voor ons kent marketing geen geheimen meer.