CarCareer© Magazine

carCareer

We ontwierpen het eerste en enige digitale magazine door en voor professionals in de automotive sector. We zorgden ook voor de website waarop je vandaag alle edities kunt lezen, zowel de oude exemplaren als de nieuwste, vers-van-de-pers-edities.

Wat was het doel?

CarCareer© contacteerde ons en vroeg of het mogelijk was om op korte termijn een magazine en een website te ontwerpen. Wat denk je zelf? Challenge accepted, natuurlijk! Terwijl een van onze teamleden zich toespitste op de website, was iemand anders druk bezig met het ontwerpen van het magazine. De grootste doelstelling luidde: zorg ervoor dat het magazine aan de start van de eerstvolgende maand online staat. Is ons dit gelukt? Absoluut. Je leest hieronder hoe:

Stap 1: het magazine ontwerpen

We kozen voor een strakke look & feel die past bij de thema’s van het magazine. Alles werd zorgvuldig geselecteerd, van de gebruikte kleuren tot de fonts en de details op elke pagina. De eerste editie werd gelanceerd op 4 juli 2020 en trok meteen de aandacht van stakeholders in de automotive sector.

Stap 2: de website ontwerpen

Het magazine wordt gehost op een website waar je het na een gratis registratie kan lezen. We betrekken actief de community met het magazine en geven lezers de optie om zelf ideeën en bestanden door te sturen. Zo blijven we het magazine elke editie verbeteren. 

Na 4 edities:

0
Paginaweergaven
0
Unieke lezers
0
Lezers

Stap 3: vol enthousiasme blijven werken

Op minder dan een maand tijd creëerden we het magazine en lanceerden we de website. Zo bewezen we dat niet alleen de auto’s in het magazine een snelle motor hebben, maar ook wij op volle toeren kunnen draaien. 

CarCareer Magazine is het digitale magazine voor en door professionals uit de automotive sector. Na een succesvolle lancering blijven we samen met onze partner werken een een kwalitatief magazine dat op een gebruiksvriendelijk platform gehost kan worden.

KLINKEN WE BINNENKORT SAMEN OP JOUW SUCCES?

We love our clients and we love our job! 
Volg ons of neem een kijkje op onze website voor meer informatie over Boelet.

© All rechten voorbehouden

Met ❤ gemaakt door Boelet