Een digitaal platform voor automotive professionals

CarCareer

CarCareer was een digitaal platform door en voor automotive professionals. Voor menig werkgever en werknemer was het de ontmoetingsplaats dankzij de ingebouwde vacature- en sollicitatiefunctie. Daarnaast fungeerde ook als contentplatform waar op regelmatige basis digitale magazines werden gepubliceerd.

CarCareer moet het platform worden dat automotive professionals met elkaar verbindt. De high-end digitale magazines zijn het uithangbord van het bedrijf.

Design en webdesign

We bouwden het platform van nul af aan op in WordPress met behulp van Elementor. Het eindresultaat was een volledig functioneel platform waar werkgevers en werknemers zich konden registreren op de Your CarCareer pagina.

Op een andere pagina werd het CarCareer Magazine gehost. Hier konden geïnteresseerden een high-end digitaal magazine downloaden dat we volledig hebben ontworpen in Adobe InDesign.

Social media management

Om meer bezoekers naar de website te trekken, namen we de sociale mediastrategie van het bedrijf voor onze rekening.

We ontwierpen advertenties die, na een grondig marktonderzoek, via de juiste platformen tot bij de juiste doelgroep werden gebracht. Verder zorgden we ook voor organische content: op Facebook, LinkedIn en Instagram verschenen snippets van artikels die meer bezoekers naar het volledige artikel in het magazine op de website brachten.

Enkele publicaties

Het resultaat

Meer dan 10.000 unieke lezers en websitebezoekers. 

1000 abonnees op de nieuwsbrief.

Een gemiddelde betrokkenheid van 43% op sociale media, nieuwsbrieven en vacatures. Dat wil zeggen dat bijna de helft van onze database onze mails openden en op links klikte en onze volgers zeer actief onze berichten op sociale media volgden.

Andere cases

CMORE

Dankzij de sterk groeiende markt van (live) video zocht het bedrijf nieuwe werkkrachten. Wij deden dit op een wel heel originele manier.

A&A Store

We bouwden een website voor deze verkoper van (elektrische) scooters, steps en fietsen. Op basis van niet meer dan een logo gingen we aan de slag. 

Napoli Streetfood

Voor deze Napolitaanse keuken maakten we een korte- en langetermijnplan om de bekendheid te vergroten en de sales een boost te geven.

Ben jij de volgende?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.