Projecten waar we trots op zijn

Bedrijfsvideo Polished

We maakten een bedrijfsvideo voor Polished. De zaakvoerder, Elke Tuteleers, werd gerenommeerd tot schoonheidsspecialiste van het jaar.

Ze koos ervoor om de traditionele speech in te ruilen voor een bedrijfsvideo die zowel haar bedrijf als de nominatie eer aandeed. Zo gezegd, zo gedaan!

CarCareer© Magazine

Het eerste en enige digitale magazine door en voor automotive professionals. We ontwierpen de website en het magazine – en blijven dit tot op de dag van vandaag doen. Nog steeds met hetzelfde enthousiasme als aan de start.

Orthomoleculaire traiteur

Ortho- moleculaire traiteur

Wat zegt ‘orthomoleculaire voeding’ je? Voor De Rode Ajuin, een online traiteur in het Gentse, is het de basis voor haar menu. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij haar terecht voor overheerlijke en bovenal gezonde maaltijden. We ontwierpen de nieuwe website, zorgen ook vandaag nog steeds voor nieuwe klanten en ook onderhouden we met trots de sociale mediakanalen.

Happy People, Happy Results

Mentor Executive Coach Fabienne Claeys is dag in dag uit bezig met het optimaliseren van bedrijfprocessen en het motiveren en gelukkig maken van teams. Wij maakten een landingspagina waar nieuwe leads worden gegenereerd. Toen in 2020 thuiswerken de nieuwe norm werd, lanceerden we een online Masterclass waardoor we haar diensten ook online konden aanbieden.

Orthomoleculaire traiteur

Winkelbeleving in Boom

“Hoe zorgen we ervoor dat de inwoners van Boom voor onze winkel kiezen?”. Dat was de vraag die Spar Boom ons stelde. Het antwoord? Enkele succesvolle, lokale campagnes die de mensen van Boom warm maakte voor de winkel. Door een combinatie van online en offline – dat absoluut nog niet is uitgestorven – wisten we een succesvol resultaat te boeken.

We love our clients and we love our job! 
Volg ons of neem een kijkje op onze website voor meer informatie over Boelet.

© All rechten voorbehouden

Met ❤ gemaakt door Boelet