Cases

Cases

Het Vervolg

Het Vervolg bestaat sinds 1995 en is een polyvalent creatief bureau dat actief is op vlak van audiovisuele producties, algemene marketing en social media, evenementen en uitgeverij.

Al vanaf de eerste vergadering ontstond er een klik: het was al snel duidelijk dat we meer zouden doen dan enkel een website en -shop voor deze klant bouwen. Vandaag werken we nauw samen voor tal van projecten.

A&A Store

Een website die meteen duidelijk maakt waar het bedrijf voor staat en een webshop die de algemene verkoopcijfers kan boosten. Op basis van niet meer dan een logo gingen we aan de slag voor deze moderne handelaar in (elektrische) scooters, moto’s, steps en fietsen. 

Cmore

Door de sterk groeiende markt van (live) video was het bedrijf op zoek naar nieuwe werkkrachten. We brachten de koppen bij elkaar en organiseerden een Live Jobevent dat we via sociale media advertenties en Google Ads promootte.

Spar Express

Deze supermarkt uit Boom benaderde ons met twee doelen voor ogen: meer klanten en meer omzet. Wie wil dat nu niet?  

Napoli Streetfood

We maakten een korte- en langetermijnplan om de bekendheid te vergroten en de sales een boost te geven.

CarCareer

We ontwierpen een platform door en voor automotive professionals. Het platform biedt de mogelijkheid om vacatures te plaatsen en vinden en om diepgaande artikels en interviews uit de sector te lezen.

Polished

In 2020 werd het bedrijf genomineerd tot ‘Schoonheidsspecialiste van het Jaar’. Omdat een traditionele speech toch wat passé is, koos Polished voor een bedrijfsvideo die getoond kon worden wanneer het bedrijf de award op het podium zou ophalen.

Waasland Beveren

Wij maakten een trailer van de eerste training om de fans op te hypen voor het komende seizoen.

Happy people, Happy Results

We kozen voor een digitale aanpak om dit hedendaagse coachingtraject in tijden van lockdown toch tot bij de juiste mensen te krijgen.

Noucks Streetwear

We kozen voor een strategie waarbij zowel lokale bekendheid als verkoop centrale uitgangspunten waren. Samen met Noucks tekenden we een plan uit.

Ultratop

We kennen allemaal wel de Ultratop; de hitlijsten van ons land. Voor het 25-jarig bestaan werkten we mee aan een speciale verjaardagsvideo. Bekijk hieronder het resultaat.