Enkele van onze projecten

VTM en 'Battlecat'

Ons audiovisueel talent ondersteunde de opnames en montage van dit project van Luk Wyns voor VTM2.

Antwaarpe Goeiemorgen

We ontwierpen de website en maken maandelijks (product- en sfeer)foto’s voor deze vzw gespecialiseerd in vintage meubelen, antiek en decoratie.

VRT Boekathon

We verzorgden de eindredactie en eindregie van de compilatie-afleveringen en we maakten ook de reportages tussen de interviews door.

Decklusive

Wij ontwerpen nieuwsbrieven met klasse voor het stijlvolle Real Estate en Lifestyle Magazine van vastgoedkantoor Decklusive.

BFG

Wij ondersteunen deze federatie van groenvoorzieners met het creëeren van meer betrokkenheid rond de digitale communicatie van de vereniging. 

Fit20

Het concept ‘fit in 20 minuten per week’ maakte haar intrede in België. Onze taken? Marktonderzoek, contentmarketing en Google Ads.

Bij de Hand & District Antwerpen

Op aanvraag van District Antwerpen lanceerden we een digitale wijkkrant met tal van interactieve elementen waarbij we de inwoners ook betrekken.

Zenhuis

We onderhouden de sociale mediacampagnes en plaatsen advertenties op Facebook en Instagram. Alles wordt gemeten en bijgestuurd. 

Crabbé Mobility Group

We ontwierpen een website waar bezoekers snel en eenvoudig een afspraak kunnen maken, offertes kunnen vragen en automodellen kunnen bekijken.

Midas

Midas geniet van (inter)nationale bekendheid, maar er was nog potentieel om meer omzet te draaien bij de lokale garages.

Pura Passione

Het leven is veel te kort om slecht te eten en te drinken. Of om slechte content te maken. Gelukkig is dat hier niet het geval.

The Gouwkens Liquor Company

Onze liefde voor cocktails en onze liefde voor video werden gemixt en geshaket in deze heerlijke case. Een resultaat om de vingers bij af te likken.

Defibtech

In België krijgen duizenden mensen per jaar een hartstilstand. Amper 10% overleeft het. Toch was er nog niet voldoende bewustzijn.

PandaPanda

PandaPanda maakt websites en apps met een straight-forward aanpak. Wij werken samen met dit bedrijf aan een straffe contentstrategie.

Het Vervolg

We zorgen voor een complete ondersteuning van deze uitgeverij. Van digitale marketing tot boekcovers ontwerpen en podcasts maken.

A&A Store

We bouwden een website voor deze verkoper van (elektrische) scooters, steps en fietsen. Op basis van niet meer dan een logo gingen we aan de slag. 

Cmore

Dankzij de sterk groeiende markt van (live) video zocht het bedrijf nieuwe werkkrachten. Wij deden dit op een wel heel originele manier.

Spar Express

Deze supermarkt uit Boom benaderde ons met deze doelen voor ogen: meer klanten, meer klantenloyaliteit en meer omzet. Zo gezegd, zo gedaan.

Napoli Streetfood

Voor deze Napolitaanse keuken maakten we een korte- en langetermijnplan om de bekendheid te vergroten en de sales een boost te geven.

CarCareer

We ontwierpen een platform door en voor automotive professionals waar je vacatures, digitale magazines, sollicitatietips en meer vond. 

Polished

Het bedrijf werd genomineerd tot ‘Schoonheidsspecialiste van het Jaar’. Wij maakten een bedrijfsvideo om dat te vieren.

Waasland Beveren

Wij maakten een trailer van de eerste training om de fans klaar te stomen voor het komende seizoen.

Happy People, Happy Results

We kozen voor een digitale aanpak om dit hedendaagse coachingtraject in tijden van lockdown toch tot bij de juiste mensen te krijgen.

Noucks Streetwear

We kozen voor een strategie waarbij zowel lokale bekendheid als verkoop centrale uitgangspunten waren. Samen met Noucks tekenden we een plan uit.

25 jaar Ultratop

We maakten voor Ultratop, de hitlijsten van ons land, een verjaardagsvideo om het 25-jarig bestaan van de organisatie te vieren.