Content

Nieuwsflash: je doelgroep zit op sociale media. En vaak hebben ze ook een e-mailadres, telefoonnummer en een brievenbus.

Ervoor zorgen dat je top-of-mind blijft en een waardevolle relatie opbouwt met je klanten en potentiële klanten is cruciaal. Oerdegelijke content kan hierbij helpen.

Het zootje ongeregeld van Boelet groeide op met content in de papfles. Geen wonder dat wij erin slagen om ook voor jou straffe content te creëren.

We zijn allemaal aan onze smartphone gekluisterd. We zijn zéér kieskeurig in wie wel en niet onze aandacht verdient. Een e-mailadres geven we niet zomaar meer op. Een saaie nieuwsbrief resulteert in een onmiddellijke opzeg van het abonnement.

Wij geloven dat content draait om waarde geven aan je klanten en potentiële klanten. Waarde in de vorm van entertainment, informatie en promotie. Zo houd je mensen betrokken bij je bedrijf en blijf je top of mind.

Boelet steekt veel tijd in het begrijpen van je doelgroep. Enkel zo bereik je mensen met de juiste boodschap, op de juiste plaats, op het juiste moment

Wij begrijpen social media

Aanwezig zijn op social media betekent meer dan eens per week een bericht over hoe geweldig je product wel is. Dat begrijpen wij maar al te goed.

Onze social mediafanaten volgen trends op de voet en vertalen deze naar jouw merk of bedrijf. Hierbij schrijven we straffe teksten, ontwerpen we passende visuals en maken we foto’s en filmpjes. Zo maken we van jouw social mediapagina een dynamische account die hun volgers begrijpt en betrekt.

Alles is mogelijk

Content is overal. Niet enkel op social media. Je nieuwsbrief, flyers, sms’en of magazines behoren allemaal tot de content-familie. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in een ‘all-around-content-aanpak’. 

Wil je meer uit je nieuwsbrief halen? Wil je dat je flyers niet meteen in de prullenmand verdwijnen? Wil je dat je sms-acties echt iets opbrengen? Of wil je het allemaal bij elkaar? Daar kunnen wij voor zorgen.

Hoe doen
we dat?

Hoe doen we dat?

Brainstormen

We bedenken voortdurend nieuwe ideeën voor je contentstrategie en houden trends in de gaten.

Een gevoel voor copywriting

We schrijven teksten die passen bij je doelgroep en het platform. Een nieuwsbrief kan al wat langer zijn dan een bericht op Instagram.

Research

We onderzoeken welke content goed werkt en gebruiken deze data om de toekomstige contentstrategie bij te sturen.

Zin om erin te vliegen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Onze andere services

Audiovisueel

Als het beweegt, springt het meer in het oog. Een verhaal over jouw bedrijf ziet er veel beter uit als het in een audiovisueel kleedje is gestoken. Van script tot afwerking staat Boelet garant voor kwaliteit. 

(Web)design

Een zorgvuldig gecreëerde huisstijl is onmisbaar wanneer je de aandacht wilt trekken. En jouw website, het digitale uithangbord van je bedrijf, moet er ook piekfijn uitzien.

Marketing

Elk marketingplan vormt de basis van een campagne. We meten de resultaten, sturen voortdurend bij en zorgen voor het best mogelijke resultaat. Online of offline, voor ons kent marketing geen geheimen meer.