Content

We vertellen visuele verhalen

De consument van vandaag bereik je met sterke beelden en verhalen. We zijn gekluisterd aan onze telefoon en spenderen uren aan social media, Netflix en (live)streams. De lat voor content creation ligt hoog en daarom helpen wij jou om je verhaal op een creatieve en opvallen manier naar buiten te brengen.

Hierbij geven we een voorkeur aan verhalen en beelden; twee dingen die snel bij je klanten en volgers blijven hangen. Dit vullen we aan met een bom aan content in de vorm van nieuwsbrieven, social media posts, e-books en blogs én offline met brochures, magazines of out-of-the-box concepten. Alles wat de aandacht naar jouw merk en bedrijf trekt en waardoor klanten met jou in interactie willen gaan.

 

Een totale aanpak van je content

We stellen een contentkalender op waarbij we rekening houden met de behoeften van je volgers, de laatste trends en jouw verhaal en doelstellingen. Alles komt samen in een totale aanpak van je contentstrategie waardoor jij op lange termijn de vruchten kan plukken.

Of het nu gaat om een stukje tekst voor je social media, een volledig uitgewerkte blogpost of een bedrijfsvideo van A tot Z, we behouden onze out-of-the-box filosofie en zorgen wat de opvallen. Het is ons doel om fans te creëren van je bedrijf en merk die snakken naar het nieuws dat je de wereld instuurt.

Kort samengevat

Foto en video

Social media

Online en offline producties

Copywriting

Lights, camera... Action?

Zin om in actie te schieten of heb je nog vragen? Vul het contactformulier in en wij nemen met plezier contact op.