Een gebruiksvriendelijke website voor alle (potentiële) klanten

Crabbé Mobility Group

Je bent op zoek naar een betrouwbare autospecialist. Iemand die het beste met jou en je wagen voorheeft. Iemand die tot het uiterste gaat om een antwoord te vinden op jouw vraag.

Welkom bij Garage Tim Crabbé, waar service met een glimlach de norm is en waar hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers je wensen centraal plaatsen.

Met onze website willen we de overstap naar de digitale wereld maken. Het moet allemaal zeer gebruiksvriendelijk en snel zijn.

Webdesign

We begonnen met een meeting bij Tim Crabbé waar we samen met hem en het team de doelstellingen en wensen van de website besproken. We interviewden het team ook over de visie, missie en waarden van het bedrijf en hoe ze deze graag digitaal vertaald zien.

Na deze intensieve brainstorm sessie tekenden we de wireframes voor de website. Onze klant kon eenvoudig feedback geven, en die feedback konden wij dan weer eenvoudig toepassen. 100% efficiënt, zoals het hoort.

Daarna begonnen we met het design van de website in WordPress met behulp van Elementor. We kozen ook voor een extra persoonlijke touch en ontwierpen alle iconen voor de website zelf met Adobe Illustrator.

UX Design

Het is belangrijk dat bezoekers van de website snel geholpen worden. Of je nu op zoek bent naar een onderhoud, een buitenkuis of een nieuwe wagen: we willen dat je snel meer informatie of een offerte kunt vragen.

Het resultaat is een gestructureerde website waar je snel je weg vindt. Probeer het gerust zelf eens uit. 

Het resultaat

Bekijk hier de website.

Andere cases

Midas

Midas geniet van (inter)nationale bekendheid, maar er was nog potentieel om meer omzet te draaien bij de lokale garages.

Defibtech

In België krijgen duizenden mensen per jaar een hartstilstand. Amper 10% overleeft het. Toch was er nog niet voldoende bewustzijn.

Ultratop

We maakten voor Ultratop, de hitlijsten van ons land, een verjaardagsvideo om het 25-jarig bestaan van de organisatie te vieren.

Ben jij de volgende?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.