We ontwierpen de volledige website. Ook de grafische vormgeving namen we voor onze rekening. Dat zie je in de details.

Introductie

Crabbé Mobility Group staat onder leiding van zaakvoerder Tim Crabbé. In de regio Klein Brabant vind je meerdere garages terug onder leiding van Tim Crabbé. Sinds deze zomer vind je in Puurs ook de A&A Store (waar wij de website ook voor mochten ontwerpen!)

We werden gecontacteerd om een website te maken waarbij klanten eenvoudig een afspraak konden maken, offertes konden aanvragen, wagens kunnen bekijken en nog veel meer.

Webdesign

We begonnen met een meeting bij Tim Crabbé waar we samen met hem en het team de doelstellingen en wensen van de website besproken. We interviewden het team ook over de visie, missie en waarden van het bedrijf en hoe ze deze graag digitaal vertaald zien.

Na deze intensieve brainstorm sessie tekenden we de wireframes voor de website. Onze klant kon eenvoudig feedback geven, en die feedback konden wij dan weer eenvoudig toepassen. 100% efficiënt, zoals het hoort.

Daarna begonnen we met het design van de website in WordPress met behulp van Elementor. We kozen ook voor een extra persoonlijke touch en ontwierpen alle iconen voor de website zelf met Adobe Illustrator.

Snel en eenvoudig navigeren

Het is belangrijk dat bezoekers van de website snel geholpen worden. Of je nu op zoek bent naar een onderhoud, een buitenkuis of een nieuwe wagen: we willen dat je snel meer informatie of een offerte kunt vragen.

Het resultaat is een gestructureerde website waar je snel je weg vindt. Probeer het gerust zelf eens uit.