De Helden van het EK

Voetbalfans, verenig u!

Met de lentewind waaide er een nieuw project ons kantoor binnen. Niet veel later stond er een samenwerking op poten waar iedereen met sterren in de ogen naar uitkeek. En over sterren gesproken, we hebben er alvast 7 samen gebundeld voor ons eerste project met Het Vervolg.

De meeste dromen zijn bedrog. Behalve voor deze profvoetballers.

Heb je altijd al gedroomd van een carrière als profvoetballer, maar heeft die ene knieblessure roet in het eten gestrooid? Of ben je gewoon, met spijt in het hart, een ander carrièrepad ingeslagen? Dan kan je nu je jeugddromen herbeleven met de Helden van het EK.

Deze zeven boekjes, uitgebracht door Horizon en vertaald door Het Vervolg, richten zich vooral op onze jonge voetbalfans die dromen om ooit zelf het winnende doelpunt in een Champions League finale te maken.

De verhalen volgen de carrières van 7 sterspelers op het EK. Deze zomer ruilen we dus ons traditioneel paninistickerboek in voor de Collector’s Box van de Helden van het EK

7 boekjes, 172 pagina's leesplezier

Elk boekje telt 172 pagina’s aan leesplezier voor jong en oud. Als fervente voetbalfans zijn we natuurlijk over-enthousiast dat we deze EK-actie van begin tot eind mogen ondersteunen.

Droom je van een carrière als professionele voetballer? Luister dan niet naar Marco Borsato, want voor de Helden van het EK was dat jaren geleden ook maar een droom. Laat je inspireren door je favoriete speler(s). Nu te koop op de webshop van Het Vervolg!

Mis geen enkele update:

Categorieën