Een nieuwsbrief met klasse voor een stijlvol Real-Estate Agency

Een nieuwsbrief met klasse voor
een stijlvol Real-Estate Agency

Decklusive

Zaakvoerster Elisabeth Deckers heeft tien jaar ervaring als makelaar, ze is expert schatter, werkte 6 jaar op een notariaat, gaf jaren les aan makelaars in spe en is bovendien nog eens thuis in de interieurwereld.

Het tweemaandelijkse Real Estate magazine wordt per nieuwsbrief verstuurd naar onze lezers. We willen het proces automatiseren. Vraag je een magazine aan, ontvang je het dus onmiddellijk in je e-mailbox.

Grafische vormgeving & copywriting

Een klassevol magazine vraagt om een stijlvolle nieuwsbrief. 

We gebruikten een brandbook om de juiste selectie van kleuren, fonts en foto’s te combineren tot een esthetisch plaatje dat ook eenvoudig leest.

Door de hoge lezersbetrokkenheid zijn we meer uit de nieuwsbrief gaan halen: zo begonnen we met het aanbieden van een gratis waardeschatting van een pand en plaatsen we relevante artikels onderaan de nieuwsbrief.

Op deze manier sluizen we lezers van het magazine door naar de funnel van potentiële (ver)kopers. We verhogen ook het aantal websitebezoekers en lezers van nieuwsartikels op de website van Decklusive.

Social media

Boelet zorgt natuurlijk steevast voor degelijke content. Ook voor Decklusive maken we van tijd tot tijd een bericht op sociale media.

Qua inhoud kiezen we voor variatie: we zetten een pand in de kijker, promoten de nieuwsbrief of trachten leads te verzamelen met lead magnets om zo de database van Decklusive verder op te bouwen.

Het resultaat

Een gemiddeld openingspercentage van de nieuwsbrieven van 41,7%. Dat is met 10,6% hoger dan het gemiddelde uit de vastgoedsector (27,1%).

Een gemiddelde Click Through Rate in de nieuwsbrieven van 6,5%. Dat is met 2,9% hoger dan het gemiddelde uit de vastgoedsector (3,6%).

Andere cases

BFG

Wij ondersteunen deze federatie van groenvoorzieners met het creëeren van meer betrokkenheid rond de digitale communicatie van de vereniging. 

Midas

Midas geniet van (inter)nationale bekendheid, maar er was nog potentieel om meer omzet te draaien bij de lokale garages.

PandaPanda

PandaPanda maakt websites en apps met een straight-forward aanpak. Wij werken samen met dit bedrijf aan een straffe contentstrategie.

Ben jij de volgende?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.