Nieuwsbrieven met klasse voor het stijlvolle
Real Estate en Lifestyle Magazine van vastgoedkantoor Decklusive.

Nieuwsbrieven met klasse voor het stijlvolle Real Estate en Lifestyle Magazine van vastgoedkantoor Decklusive.

Introductie

Zaakvoerster Elisabeth Deckers heeft tien jaar ervaring als makelaar, ze is expert schatter, werkte 6 jaar op een notariaat, gaf jaren les aan makelaars in spe en is bovendien nog eens thuis in de interieurwereld.

Voor het gerenommeerde Decklusive ontwerpen wij de nieuwsbrief voor het periodieke Real Estate en Lifestyle Magazine.

De Nieuwsbrief

Een klassevol magazine vraagt om een stijlvolle nieuwsbrief. 

We gebruikten een brandbook om de juiste selectie van kleuren, fonts en foto’s te combineren tot een esthetisch plaatje dat ook eenvoudig leest.

Door de hoge lezersbetrokkenheid zijn we meer uit de nieuwsbrief gaan halen: zo begonnen we met het aanbieden van een gratis waardeschatting van een pand en plaatsen we relevante artikels onderaan de nieuwsbrief.

Op deze manier sluizen we lezers van het magazine door naar de funnel van potentiële (ver)kopers. We verhogen ook het aantal websitebezoekers en lezers van nieuwsartikels op de website van Decklusive.

Wil je een nieuwsbrief bekijken? Druk op de knop hieronder om een voorbeeld te bekijken:

Social Media

Boelet zorgt natuurlijk steevast voor degelijke content. Ook voor Decklusive maken we van tijd tot tijd een bericht op sociale media.

Qua inhoud kiezen we voor variatie: we zetten een pand in de kijker, promoten de nieuwsbrief of trachten leads te verzamelen met lead magnets om zo de database van Decklusive verder op te bouwen.