De AED leeft nog niet in België. Hoe veranderen we dat?

Defibtech

Defibtech is een internationale verdeler van AED’s.

In België krijgen duizenden mensen per jaar een hartstilstand. Amper 10% overleeft het. Een Automatische Externe Defibrillator – kortweg AED – geeft een levensreddende schok aan de persoon in nood.

Defibtech heeft een AED VIEW-gamma ontworpen waardoor iedereen, dus óók personen zonder medische achtergrond, deze elektrische schok kan toedienen.

In vergelijking met andere landen is de AED nog niet doorgedrongen in België. Defibtech wil hier verandering in brengen, maar wil niet controversieel zijn in haar communicatie.

Digitaal magazine

Op aanvraag van Defibtech designden we twee magazines: een met algemene informatie en één specifiek gericht op de automotive sector.

Die laatste kampt sinds de elektrificatie van ons wagenpark met een verhoogd gevaar op elektrocutie: een AED is dus meer dan ooit een noodzaak in onze Belgische garages.

Wat als...

… je nog maar 6 minuten had?

Deze vraag was de openingszin van de B2B-brochure die naar alle leads van Defibtech werden gestuurd.

De software op de website van onze klant verzamelde informatie van bezoekers en potentiële leads. De bedrijfsnaam en -locatie was één van deze bronnen. Die konden we gebruiken om honderden brochures te versturen die onmiddellijk in het oog springen. 

Het resultaat

Naast een fysieke verdeling van de brochure, werden de digitale versie van zowel de brochure als het magazine in totaal meer dan 700 keer aangevraagd. Het salesteam van Defibtech ontfermde zich over de opvolging van deze leads.

Andere cases

TGLC

Onze liefde voor cocktails en onze liefde voor video werden gemixt en geshaket in deze heerlijke case. Een resultaat om de vingers bij af te likken.

Bij de Hand

Op aanvraag van District Antwerpen lanceerden we een digitale wijkkrant met tal van interactieve elementen waarbij we de inwoners ook betrekken.

CarCareer

We ontwierpen een platform door en voor automotive professionals waar je vacatures, digitale magazines, sollicitatietips en meer vond. 

Ben jij de volgende?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.