Design

Over kleuren en smaken valt niet te twisten? Tja, wij geloven van wel.

Een zorgvuldig gecreëerde huisstijl is onmisbaar wanneer je de aandacht wilt trekken. En jouw website, het digitale uithangbord van je bedrijf, moet er ook piekfijn uitzien.

Wij gebruiken de laatste trends en psychologische inzichten om jouw (digitale) product te ontwerpen. Van logo’s tot magazines en websites.

Elke dag zien we miljoenen beelden en producten, bezoeken we tientallen websites en gebruiken we een dozijn apps. Hoe kun je nog opvallen in de massa? Door er met hoofd en schouders bovenuit te steken, natuurlijk.

Wij geloven dat een pakkend design het verschil maakt. Zowel het visuele ontwerp zoals de kleuren of lettertypes en het gebruiksontwerp (UX design) zorgen ervoor dat een potentiële klant voor jouw bedrijf of merk kiest. 

Design voor je doelgroep

Jouw ontwerp staat in eerste instantie in dienst van je klanten. Zij moeten voor je product kiezen en het begrijpen. Daarom vertrekken we voor elk ontwerp vanuit het oog van de klant.

Hierbij houden we rekening met alles. Van de psychologische betekenis van kleuren tot mogelijke ergernissen die een klant kan ervaren bij het gebruiken van je (digitale) product.

Alles is mogelijk

Omdat design cruciaal is in zowel online als offline producten, gaan we voor beide soorten even toegewijd aan het werk.

Schakel ons enthousiaste team van (web)designers in voor grafisch ontwerp, lay-out, logo’s en illustraties, branding, e-books, magazines, webdesign en meer.

Ben je op zoek naar begeleiding met je huisstijl? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe doen
we dat?

Hoe doen we dat?

We kennen onze programma's

We zijn thuis in de wereld van (web)designprogramma’s. Elk idee krijgen we vertaald naar een ontwerp.

User testing

We testen ons ontwerp met behulp van steekproeven en user tests bij echte gebruikers.

Onderzoek en trendwatching

Haken mensen af op een bepaalde pagina op je website? Zijn er nieuwe designtrends? Wij onderzoeken elke mogelijke vraag.

Zin om erin te vliegen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Onze andere services

Audiovisueel

Als het beweegt, springt het meer in het oog. Een verhaal over jouw bedrijf ziet er veel beter uit als het in een audiovisueel kleedje is gestoken. Van script tot afwerking staat Boelet garant voor kwaliteit. 

Content

Ervoor zorgen dat je top-of-mind blijft en een waardevolle relatie opbouwt met je klanten en potentiële klanten is cruciaal. Oerdegelijke content is hier de sleutel tot succes.

Marketing

Elk marketingplan vormt de basis van een campagne. We meten de resultaten, sturen voortdurend bij en zorgen voor het best mogelijke resultaat. Online of offline, voor ons kent marketing geen geheimen meer.