Digitale Denktank

Brainstormen, uitdagingen overwinnen en inspireren

De Digitale Denktank is een gesprek met vier tot vijf deelnemers. Elke spreker heeft een unieke bijdrage in het verhaal.

We bespreken de uitdagingen die je vandaag in je carrière tegenkomt en hoe je ze kan overwinnen. We brainstormen per individu over een oplossing voor een probleem of uitdaging waar je op dit moment mee zit. Je krijgt de kans om jouw verhaal of het verhaal van je bedrijf uit de doeken te doen voor een breder publiek

Nieuwe ideeën

Wijzelf, de organisatoren, doen mee aan elk gesprek. We hebben een achtergrond in marketing, sales, communicatie en content creation en zetten deze kennis ruim in tijdens onze gezamenlijke brainstormsessie. Zo weet je al dat je met minstens één nieuw idee aan de slag kunt gaan na dit gesprek.

Natuurlijk laten we andere ondernemers, specialisten, creatievelingen of innovatieve geesten ook mee brainstormen. Zo krijg je nieuwe perspectieven van mensen die jouw zaak vanop een heel andere manier bekijken. Een absolute win-win!

Inspireer (toekomstige) ondernemers en medewerkers

Met jouw toestemming plaatsen we het gesprek nadien op een platform waar anderen het kunnen bekijken. Zo hopen we de (jonge) ondernemers en medewerkers van de toekomst te inspireren. Door jouw unieke, levensechte ervaringen die we in onze denktank zullen bespreken, krijgen luisteraars waardevolle informatie. Jij krijgt in ruil de kans om je bedrijf of je vaardigheden voor een breder publiek in de kijker te zetten.

Wil je deelnemen aan de Digitale Denktank? Stuur ons dan een bericht op een van onze social mediakanalen (onderaan de pagina) of stuur een mail naar vraaghet@boelet.be. Tot snel!

Mis geen enkele update:

Categorieën