Een samenwerking met een polyvalent creatief bureau dat leidt tot fantastische producties.

Introductie

Het Vervolg bestaat sinds 1995 en is een polyvalent creatief bureau dat actief is op vlak van audiovisuele producties, algemene marketing en social media, evenementen en uitgeverij.

Al vanaf de eerste vergadering ontstond er een klik: het was al snel duidelijk dat we meer zouden doen dan enkel een website en -shop voor deze klant bouwen. Vandaag werken we nauw samen voor tal van projecten.

Website en webshop

Het eerste project was het bouwen van een website en webshop voor Het Vervolg. We werkten volgens ons vaste stramien.

Alles begon met een vergadering waar we de wensen en doelstellingen van Het Vervolg in kaart brachten. Op basis daarvan ontwierpen we een huisstijl en blueprints voor de website. Het Vervolg kon haar favoriete designs kiezen en wij gingen aan het werk.

Benieuw naar het resultaat? Neem dan zeker een kijkje op de website.

Helden van het EK

De eerste gezamenlijke campagne was meteen een knaller: de Helden van het EK.

Het Vervolg vertaalde een reeks boeken die in het Verenigd Koninkrijk al zeer gekend waren. In samenwerking met uitgeverij Horizon besloten we de handen in elkaar te slaan om ze ook op de Belgische markt te krijgen.

We kozen voor een omnichannel marketingstrategie met verschillende focuspunten:

  • Een Facebook Pixel op de webshop die bezoekers kon retargetten.
  • Een grote social mediacampagne gericht op het bekend maken van de boekjes.
  • Een wedstrijdactie waarbij kopers kans maakten op een ultiem Fifa 22 pakket.
  • Google Ads gericht naar een doelgroep met hoge koopintentie. Deze mensen wisten we te bereiken door gebruik te maken van zoekwoord- en gedragsanalyses en Google Analytics.
  • Komische filmpjes om de boekjes te promoten.

De Potkasten

Op het jaarlijkse Cultuurweekend in Antwerpen vond in 2022 ‘De Potkasten’, mini-audiotheaters die je op verrassende verhalen trakteren.

Binnenkort verschijnen ze ook op talrijke evenementen in Vlaanderen. De Potkasten zijn een initiatief Ilse Cox, Het Vervolg, ET Productions, Volkan, Deborah Van Haute-Bloemen en Simon Van Roosbroeck. 

En natuurlijk konden de kerels van Boelet niet ontbreken op het evenement om de nieuwsgierige luisteraars naar hun favoriete potkast te begeleiden.

Wat doen we nog?

Tegenwoordig werken we samen met Het Vervolg voor:

  • De volledige organisatie en promotie van de uitgeverij.
  • Audiovisuele producties van middelgroot tot groot formaat.
  • Planning en organisatie van evenementen.

Je hoort het al: deze creatieve bende is niet te stoppen! Bekijk de website van Het Vervolg voor meer informatie, of neem een kijkje naar de case van de Uitgeverij.