Marketing

Van brainstorm tot realisatie. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Zitten we niet op de (digitale) schoolbanken om onze kennis over de laatste marketingtrends bij te schaven? Dan zijn we vast jouw volgende marketingplan aan het schrijven.

Elk marketingplan vormt de basis van een campagne. We meten de resultaten, sturen voortdurend bij en zorgen voor het best mogelijke resultaat. Online of offline, voor ons kent marketing geen geheimen meer.

Voor ons is marketing meer dan adverteren. Het is een duidelijke boodschap overdragen aan een nauwkeurig gekozen doelgroep die begrijpt wat ze ermee moeten doen. 

Boelet laat niets aan het toeval over. We vertrekken steeds vanuit een zorgvuldig opgesteld marketingplan en een customer journey. We begrijpen wat je doelgroep wilt, zodat we hier met alle marketingactiviteiten op kunnen inspelen.

Met marketing boor je nieuwe markten aan én haal je meer uit je bestaande markt. We begrijpen het belang hiervan en streven dan ook steeds naar een zo hoog mogelijke return op je investering.

Marketing is een stappenplan

We laten niets aan het toeval over. Een marktonderzoek, een marketingplan en een Customer Journey zijn de minimumvereisten die we onszelf opleggen voor het lanceren van een campagne.

We stellen een strategie op korte en lange termijn op. Met behulp van tussentijdse analyses en evaluaties kunnen we voortdurend bijsturen. Meten is weten, luidt de filosofie. Daarom duiken we maar al te graag in de cijfers om uit te zoeken wat nog beter kan.

Alles is mogelijk

Digital marketing, mobile marketing, offline marketing,… Kan je door de bomen het bos nog zien? Het antwoord zal je misschien verbazen: ja.

Marketing is een breed begrip, maar met een uit de kluiten gewassen marketingplan elimineren we heel wat clutter. Hierdoor doen we enkel wat echt nodig is om mooie resultaten neer te zetten voor jouw project. Of het nu gaat om strategische planning, advertenties, research of wat anders.

Hoe doen
we dat?

Hoe doen we dat?

Een plan van A tot Z

We voeren marktonderzoek, schrijven een gedetailleerd marketingplan en stellen een Customer Journey op.

Op de voet volgen

Na de initiële lancering volgen we de campagne op de voet op. We duiken in de cijfers en zoeken naar mogelijke optimalisaties.

Nieuwe ideeën

Loopt het plan ergens vast? Dan brainstormen we samen over mogelijke oplossingen.

Zin om erin te vliegen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Onze andere services

Audiovisueel

Als het beweegt, springt het meer in het oog. Een verhaal over jouw bedrijf ziet er veel beter uit als het in een audiovisueel kleedje is gestoken. Van script tot afwerking staat Boelet garant voor kwaliteit. 

Content

Ervoor zorgen dat je top-of-mind blijft en een waardevolle relatie opbouwt met je klanten en potentiële klanten is cruciaal. Oerdegelijke content is hier de sleutel tot succes.

(Web)design

Een zorgvuldig gecreëerde huisstijl is onmisbaar wanneer je de aandacht wilt trekken. En jouw website, het digitale uithangbord van je bedrijf, moet er ook piekfijn uitzien.