Marketing

Marketing

Van brainstorm tot realisatie

Jouw marketingcampagne begint met een brainstorm waarin we alle dimensies bespreken. Daarna gaan we over tot concrete actie.

We hechten veel belang aan deze brainstorm. Je kan persoonlijk bij ons langskomen voor een sessie of kiezen voor een digitale variant.

Online en offline marketing

We schrijven zorgvuldig het marketingplan en gebruiken hierbij verschillende marketingmodellen en -technieken. Alles hangt af van je doelstelling, die we als basis gebruiken voor het marketingplan.

Door onderzoek te voeren en simulaties te maken, vormen we een beeld van de meest geschikte instrumenten voor je campagne. Offline, online of een combinatie van beiden (omnichannel) zijn hier mogelijk.

We overleggen samen de belangrijkste punten van het marketingplan. Zo weet je waar we mee bezig zijn en kan je feedback geven en vragen stellen.

Tijdens de campagne houden we de resultaten in het oog zodat we kunnen bijsturen en optimaliseren. We gaan steeds voor een zo hoog mogelijke Return On Investment.

Onze specialiteiten

Onze specialiteiten

Doelgericht en efficiënt

Geen twee marketingplannen zijn hetzelfde. We geloven sterk in een gepersonaliseerde aanpak op basis van je wensen en doelen.

We helpen je om de juiste keuzes te maken zelfs voordat je aan de campagne begint. Zo nemen we de tijd om naar je eigen ervaring en ideeën te luisteren, je huidige aanpak te analyseren en je te adviseren over te verschillende marketinginstrumenten en de verwachte resultaten.

Of je nu op zoek bent naar meer merkbekendheid, een hogere omzet, een groter aantal terugkerende klanten of helemaal iets anders: we zijn ervan overtuigd dat onze marketeers je ermee kunnen helpen.

Hebben we je aandacht te pakken?

Relevante Cases