Een plekje op de markt veroveren voor een start-up

Napoli Streetfood

Napoli Streetfood levert vriesverse Italiaanse maaltijden aan huis. Alle gerechten zijn bedacht door de familie van de mensen achter het bedrijf. En dat proef je bij elke hap. We hebben het namelijk zelf geprobeerd. 

Meer bekendheid opbouwen voor deze start-up en tegelijkertijd de verkoop van haar producten de hoogte in krijgen.

Content Marketing

Onze content focust zich op vier pijlers:

  • Het bedrijf leren kennen (awareness)
  • Informeren over het concept (information)
  • Engageren door middel van leuke blogs, toffe weetjes en wedstrijden (engagement)
  • Zin doen krijgen in het ruime assortiment (sales)

Wie een kijkje neemt op de sociale mediakanalen van Napoli Streetfood, wordt meteen getrakteerd op een gevarieerd aanbod van leuke berichten, informatie over het concept en fotografie om de vingers bij af te likken.

Dankzij een samenwerking met verschillende influencers sloegen we erin om het bereik te laten groeien. Via gepersonaliseerde kortingscodes motiveerden zij hun volgers om ook een bestelling te plaatsen.

Meer online verkoop

Met een zeer strakke deadline sloegen we er toch in om snel een video te maken die het concept eenvoudig uitlegt.

Dankzij e-mail marketing en nieuwsbrieven kregen we ook regelmatig bestellingen binnen.

Alle communicatie werd nauwkeurig uitgestippeld in de Customer Journey zodat iedere persoon de juiste boodschap op het juiste moment kreeg.

Lockdown op Kerstmis

Omdat we Kerstmis 2020 niet bij elkaar konden doorbrengen vanwege de veiligheidsmaatregelen, besloten we om iets speciaals te doen.

We bouwden een online gezelschapsspel voor 2 tot 8 spelers. Het spel bestond uit verschillende rondes en was een zoektocht naar een vaccin voor de Kerstman. Eens je het vaccin had gevonden, had je Kerstmis gered en kreeg je een speciale korting op je volgende bestelling als bonus!

Via een QR-code bij je bestelling (van gewone gerechten of het speciale Feestmenu) kon je samen met je familie het spel spelen. Zo brachten we kinderen, ouders en grootouders toch samen in een van de vreemdste feestdagen van de afgelopen jaren. 

En wie het spel helemaal kon uitspelen, won natuurlijk een mooie voucher als beloning.

Het resultaat

We behaalden een Return On Ad Spend (ROAS) van 18,57 op social media advertenties. Voor elke geïnvesteerde euro, wisten we er 18,57 euro uit te halen.

Een verdubbeling van het aantal volgers op social media.

Meer dan 50 gezinnen speelden het Kerstspel dat wij ontwierpen. 

Andere cases

Polished

Polished werd genomineerd ‘Schoonheidsspecialiste van het Jaar’. We maakten een bedrijfsvideo om dit speciale moment te vieren.

CMORE

Dankzij de sterk groeiende markt van (live) video zocht het bedrijf nieuwe werkkrachten. Wij deden dit op een wel heel originele manier.

Waasland Beveren

Wij maakten een trailer van de eerste training om de fans klaar te stomen voor het komende seizoen van hun favoriete voetbalclub.

Ben jij de volgende?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.