Advertenties op sociale media zorgden voor meer verkoop

Noucks Streetwear

Noucks Streetwear is een kledingwinkel voor kinderen en jonge tieners die graag stoere en hippe kleding dragen.

Meer lokale bekendheid en meer online verkoop. De belangrijkste twee doelstellingen van deze campagne.

Meer lokale bekendheid

De eerste stap in het project draaide om bekendheid. Een traditionele “like & share-actie” was in dit geval geen verkeerde keuze, maar wij besloten om het over een andere boeg te gooien. 

Via een landingspagina konden ouders hun kind inschrijven voor een fotoshoot voor de nieuwe collectie van Noucks. We zouden in plaats van modellen dus hun kinderen gebruiken in de promotie van de collectie. De actie was een groot succes, met meer dan 60 registraties in één week tijd.

Meer online verkoop

Voortbouwend op het lokale succes van de eerste campagne, lanceerden we advertenties voor zowel de oude als de nieuwe collectie. Hiervoor gebruikten we zowel social media advertenties als Google Ads.

We toonden de verschillende collecties en zetten een remarketing campagne op poten voor iedereen die op de website terecht kwam. Zo maakten we de advertenties meer en meer efficiënt en verlaagden we de kosten.

Het resultaat

We behaalden een Return On Ad Spend (ROAS) van 7: voor elke geïnvesteerde euro haalden we er 7 euro uit.

In totaal schreven 63 ouders hun kind in voor de fotoshootactie.

Andere cases

Polished

Polished werd genomineerd ‘Schoonheidsspecialiste van het Jaar’. We maakten een bedrijfsvideo om dit speciale moment te vieren.

HPHR

We kozen voor een digitale aanpak om dit hedendaagse coachingtraject in tijden van lockdown toch tot bij de juiste mensen te krijgen.

Waasland Beveren

Wij maakten een trailer van de eerste training om de fans klaar te stomen voor het komende seizoen van hun favoriete voetbalclub.

Ben jij de volgende?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.