Ons verhaal

Liefde voor creativiteit

We geloven dat er een creatieve oplossing bestaat voor elke uitdaging. Met een out-of-the-box mindset, een strategische knobbel en een flinke dosis goesting bijten we ons vast in elk project dat onze kant opkomt.

We geloven dat er een creatieve oplossing bestaat voor elke uitdaging. Met een out-of-the-box mindset, een strategische knobbel en een flinke dosis goesting bijten we ons vast in elk project dat onze kant opkomt.

De liefde voor creativiteit is er altijd al geweest. Dat ontdekten we toen we elkaar voor het eerst leerden kennen op de hogeschool in Antwerpen.

Enkele jaren later, met een diploma en een dosis werkervaring op zak, besloten we om onze creativiteit de vrije loop te laten gaan. Zo werd Boelet geboren.

Meet the team
Wie is laurens?
Meet the team
En wie is Laurenz?
Previous
Next
Laurens Boel
Ik ben gepassioneerd door lokale handelaars. Als je opgroeit in een gezin waar beide ouders zelfstandigen zijn en een goede band hadden met hun klanten hebben, kan dat ook moeilijk anders. Ik heb dus van jongs af aan al geleerd hoe je een waardevolle persoonlijke relatie opbouwt. Ik koos ervoor om twee creatieve studies te volgen aan de hogeschool, omdat ik ook echt graag van 's ochtends tot 's avonds bezig ben met creatief werk. Met Boelet kan ik mijn twee liefdes - creativiteit en persoonlijke relaties - perfect met elkaar combineren.
Laurenz Mignolet
"Zoon van de familie van zelfstandigen" of "jij gaat later uw eigen zaak beginnen, dat weet ik gewoon". Als ze die twee dingen doorheen je jeugd en studentenjaren tegen je zeggen, is de kans groot dat je zelf in het ondernemerschap stapt. Natuurlijk heb ik er zelf voor gekozen, want ik houd enorm van de creatieve vrijheid die ik krijg met Boelet. Ik houd ook van goed gezelschap, dus samenwerken met een van mijn beste vrienden én informele relaties opbouwen met onze klanten vind ik echt zalig. Als student koos ik voor een creatieve studie, gevolgd door een strategische. Naast creatief bezig zijn, ben ik ook gefascineerd door strategie en wil ik weten "hoe" en "waarom" iets werkt.
Previous
Next

Wat wij belangrijk vinden

Teamwork

Teamwork makes te dream work! Door samen te werken, brengen we het beste van alle betrokken partijen naar boven.

Resultaten

We werken resultaatgericht en streven ernaar om vooropgestelde doelstellingen te behalen. We meten alles en sturen bij indien nodig.

Relaties

Spreek ons aan met de voornaam, stuur ook na de kantooruren een berichtje en ga eens een terrasje doen met ons. We werken graag informeel.

Originaliteit

We willen niet enkel doen wat anderen doen. We durven ook nieuwe dingen uitproberen. Never done before? We love it!

De Digitale Denktank

Onze drang naar teamwork en creativiteit  komt het meest tot uiting in onze Digitale Denktank. We nodigen twee tot drie deelnemers uit en vragen hen om hun grootste uitdaging te bespreken. Dit kunnen bedrijfsuitdagingen zijn, maar kunnen net zo goed persoonlijke thema’s zoals zelfontwikkeling of work-life balans zijn. We brainstormen met alle deelnemers om een creatieve oplossing te vinden voor elke kandidaat, zodat ze met minstens een concrete oplossing naar huis gaan. Het gesprek nemen we op om nadien te verwerken tot een podcast. 

Wil je een gratis demo proberen?

Je weet pas écht of we een match made in heaven zijn als je het een kans geeft! Daarom kan je nu een gratis demo aanvragen. We nemen snel contact met je op en schieten in actie.

We love our clients and we love our job. Volg ons op sociale media en mis geen enkele update, tip, podcast of actie.

Heb je een vraag?

Vul het contactformulier in en we nemen meteen contact met je op. En ja, zelfs voor gewoon een toffe babbel mag je ons ook contacteren. We love to network!

Meer over ons?