Ons verhaal

Liefde voor creativiteit

We geloven dat er een creatieve oplossing bestaat voor elke uitdaging. Met een out-of-the-box mindset, een strategische knobbel en een flinke dosis goesting bijten we ons vast in elk project dat onze kant opkomt.

We geloven dat er een creatieve oplossing bestaat voor elke uitdaging. Met een out-of-the-box mindset, een strategische knobbel en een flinke dosis goesting bijten we ons vast in elk project dat onze kant opkomt.

De liefde voor creativiteit is er altijd al geweest. Dat ontdekten we toen we elkaar voor het eerst leerden kennen op de hogeschool in Antwerpen.

Enkele jaren later, met een diploma en een dosis werkervaring op zak, besloten we om onze creativiteit de vrije loop te laten gaan. Zo werd Boelet geboren.

Meet the team
Wie is laurens?
Meet the team
En wie is Laurenz?
Previous
Next
Laurens Boel
Ik ben gepassioneerd door lokale handelaars. Ik ben opgegroeid in een gezin waar beide ouders zelfstandigen waren en een heel goede band hadden met hun klanten. Je kan dus zeggen dat ik al van vroegs af aan al heb geleerd hoe je een waardevolle persoonlijke relatie opbouwt. Ik koos ervoor om twee creatieve studies te volgen aan de hogeschool, omdat ik ook echt graag van 's ochtends tot 's avonds bezig ben met creatief werk. Met Boelet kan ik mijn twee liefdes - creativiteit en persoonlijke relaties - perfect met elkaar combineren.
Laurenz Mignolet
"Zoon van de familie van zelfstandigen" of "jij gaat later uw eigen zaak beginnen, dat weet ik gewoon". Als ze die twee dingen doorheen je jeugd en studentenjaren tegen je zeggen, is de kans groot dat je zelf in het ondernemerschap stapt. Natuurlijk heb ik er zelf voor gekozen, want ik houd enorm van de creatieve vrijheid die ik krijg met Boelet. Ik heb ook altijd graag van goed gezelschap gehouden, dus samenwerken met een van mijn beste vrienden én informele relaties opbouwen met onze klanten vind ik echt zalig. Ik heb een creatieve studie gevolgd en nadien nog een strategische, omdat ik naast creativiteit ook echt houd van strategie en wil weten "hoe" en "waarom" iets werkt.
Previous
Next

Wat wij belangrijk vinden

Teamwork

Door samen te werken, breng je het beste van alle betrokken partijen naar boven.

Resultaten

We werken resultaatgericht en streven ernaar om vooropgestelde doelstellingen te behalen.

Relatiegericht

Spreek ons aan met de voornaam en stuur ook na de kantooruren een berichtje. We werken informeel.

Never Done Before

We willen niet enkel doen wat anderen doen. We durven ook nieuwe dingen uitproberen.

Heb je een vraag voor ons?

Services

Marketing en Strategie

Content en Social media

Consultancy

De Digitale Denktank

Onze drang naar teamwork en creativiteit  komt het meest tot uitding in onze Digitale Denktank. We nodigen twee tot drie deelnemers uit en vragen hen om hun grootste uitdaging te bespreken. Dit kunnen bedrijfsuitdagingen zijn, maar kunnen net zo goed persoonlijke thema’s zoals zelfontwikkeling of work-life balans. We brainstormen met alle deelnemers om een creatieve oplossing te vinden voor elke kandidaat, zodat ze met minstens een concrete oplossing naar huis gaan. Het gesprek nemen we op om nadien te verwerken tot een podcast. 

Wil je een gratis demo proberen?

Je weet pas écht of we een match made in heaven zijn als je het een kans geeft! Daarom kan je nu een gratis demo aanvragen. We nemen snel contact met je op en schieten in actie.

We love our clients and we love our job. Volg ons op sociale media en mis geen enkele update, tip, podcast of actie.

Heb je een vraag?

Vul het contactformulier in en we nemen meteen contact met je op. En ja, zelfs voor gewoon een toffe babbel mag je ons ook contacteren. We love to network!

Meer over ons?