Ons verhaal

Meet the gang

Wie zijn we? Wat doen we? Wat drijft ons? Je innerlijke Paul Jambers wilt het vast weten.

Boelet is een creatieve bende die bestaat uit enthousiaste, gedreven medewerkers met elk een eigen expertise en eigen netwerk. Zo krijgen we altijd de juiste mensen op de juiste plaats. Je snapt vast dat dit alleen maar voordelen heeft voor jouw project.

Zoek je iemand voor scherpe social posts, audiovisuele formats, een strakke website, een uit de kluiten gewassen marketingcampagne of wat anders? Kom maar af!

Laurens Boel

Al op zéér jonge leeftijd ruilde hij zijn papfles in voor een videocamera. Audiovisuele producties kennen geen geheimen meer voor hem. Kom gerust je favoriete film, serie of comedian met hem bespreken terwijl je zijn verbazingwekkende ‘biermuur’ bewondert.

Laurenz Mignolet

Maakt zijn werk graag even gevarieerd als zijn hobby’s. Op de werkvloer spreek je hem aan voor zaken rond marketing, content en (web)design. Naast de werkvloer vind je hem op een terrasje, achter een boek of is hij hevig aan het supporteren voor een NFL-wedstrijd.

Rodrigo Vissers

Een prettig gestoorde reportage- en theatermaker. Hij maakte zijn furore bij Eleven Sports met zijn “Missie Messi”. Hierdoor werd hij een cultheld, niet alleen in sportmiddens. Bij K. Lierse S.K. zien ze hem ook graag komen. Zin in een avondje voetbal met een Argentijnse Fernet con coca? Kom maar af.

Wij geloven dat je de zaken simpel kunt houden. De wereld is al complex genoeg. Werken met Boelet is, naast kiezen voor een creatieve en flexibele partner, ook kiezen voor een directe no-nonsense aanpak zonder tussenpersonen. 

Zin om erin te vliegen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Onze services

Audiovisueel

Als het beweegt, springt het meer in het oog. Een verhaal ziet er veel beter uit als het in een audiovisueel kleedje is gestoken. Van script tot afwerking staat Boelet garant voor kwaliteit. 

Content

Ervoor zorgen dat je top-of-mind blijft en een waardevolle relatie opbouwt met je klanten en potentiële klanten is cruciaal. Oerdegelijke content is hier de sleutel tot succes.

(Web)design

Een zorgvuldig gecreëerde huisstijl is onmisbaar wanneer je de aandacht wilt trekken. En jouw website, het digitale uithangbord van je bedrijf, moet er ook piekfijn uitzien.

Marketing

Elk marketingplan vormt de basis van een campagne. Online of offline. We meten de resultaten, sturen voortdurend bij en zorgen voor het best mogelijke resultaat.