Ons verhaal

Meet the gang

Alles begint bij een straf verhaal. Alleen moet het op de juiste manier verteld worden. In welke vorm en op welke toon dan ook.

Veel bedrijven of merken hebben een verhaal, maar weten niet hoe of waar ze dit moeten vertellen. Maar, geen nood. De creatieve bende van Boelet schiet snel te hulp.

Scherpe posts, audiovisuele formats, een strakke website, een uit de kluiten gewassen marketingcampagne of wat anders? Kom maar af!

Laurens Boel

Al op zéér jonge leeftijd ruilde hij zijn papfles in voor een videocamera. Audiovisuele producties kennen geen geheimen meer voor hem. Kom gerust je favoriete film of serie met hem bespreken terwijl je zijn adembenemende ‘biermuur’ bewondert.

Laurenz Mignolet

Smijt zich van jongs af aan al graag op verschillende zaken omdat variatie belangrijk is. Ook op het werk verdiept hij zich in meerdere takken: marketing, content en (web)design zijn hem niet vreemd. Bel hem op voor jouw project of om een Duvel te drinken in ’t Stad.

Rodrigo Vissers

Een prettig gestoorde reportage- en theatermaker. Hij maakte zijn furore bij Eleven Sports met zijn “Missie Messi”. Hierdoor werd hij een cultheld, niet alleen in sportmiddens. Bij K. Lierse S.K. zien ze hem ook graag komen. Zin in een avondje voetbal met een Argentijnse Fernet con coca? Kom maar af.

Wij geloven dat je de zaken simpel kunt houden. De wereld is al complex genoeg. We hebben geen nood aan nog meer ingewikkelde woorden die ons slim doen lijken.

Werken met Boelet is, naast kiezen voor een creatieve en flexibele partner, ook kiezen voor een directe
no-nonsense aanpak zonder tussenpersonen. 

Zin om erin te vliegen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Onze services

Audiovisueel

Als het beweegt, springt het meer in het oog. Een verhaal ziet er veel beter uit als het in een audiovisueel kleedje is gestoken. Van script tot afwerking staat Boelet garant voor kwaliteit. 

Content

Ervoor zorgen dat je top-of-mind blijft en een waardevolle relatie opbouwt met je klanten en potentiële klanten is cruciaal. Oerdegelijke content is hier de sleutel tot succes.

(Web)design

Een zorgvuldig gecreëerde huisstijl is onmisbaar wanneer je de aandacht wilt trekken. En jouw website, het digitale uithangbord van je bedrijf, moet er ook piekfijn uitzien.

Marketing

Elk marketingplan vormt de basis van een campagne. Online of offline. We meten de resultaten, sturen voortdurend bij en zorgen voor het best mogelijke resultaat.