Straffe content maakt het verschil op social media

PandaPanda

PandaPanda maakt websites en apps met een straight-forward aanpak. Al meer dan twee jaar werken me samen met dit bedrijf aan een straffe content-strategie.

We gebruiken online communicatie om onze doelgroep te engageren en aan potentiële klanten te laten zien wat we kunnen. Daarnaast willen we op deze manier ook kwalitatieve medewerkers en freelancers aantrekken.

Social media

We maken contentkalenders die we opvullen met engagerende, informerende en promotionele berichten.

De visuals ontwerpen we samen met PandaPanda in Figma. Daarnaast gebruiken we ook Adobe programma’s zoals PhotoShop en Illustrator.

De berichten worden geschreven in het Engels en het Nederlands. Zo richten we ons op een internationaal cliënteel.

Copywriting

De designers en developers van PandaPanda zitten vol kennis. Maar het is niet altijd evident om de tijd (of zin) te vinden om deze kennis te demonstreren.

Daarom organiseren we regelmatig korte interviews met de designers en developers. Hier zijn we sponzen die zoveel mogelijk informatie absorberen om dit vervolgens in tweetalige blogs neer te pennen. 

De blogs worden op de website geplaatst en verspreid op social media.

Audiovisueel

Sommige projecten verdienen extra aandacht. Daarom organiseren we ook regelmatig video-interviews waarin designers of developers een case kunnen toelichten.

Ook werken we aan de Corporate Branding van het bedrijf en nemen we regelmatig korte bedrijfsvideo’s op die op sociale media worden verspreid.

Het resultaat

Een duidelijke bedrijfscultuur die zich vertaalt in (kandidaat-)werknemers die helemaal binnen het plaatje van het bedrijf passen.

Een volledig tweetalige aanpak van de marketing en communicatie zorgt voor een veel grotere markt.

Een degelijk onderhoud van de sociale mediakanalen, diepgaande blogs en (video)cases zorgen voor een hoge visibiliteit van het bedrijf.

Andere cases

HPHR

We kozen voor een digitale aanpak om dit hedendaagse coachingtraject in tijden van lockdown toch tot bij de juiste mensen te krijgen.

Crabbé Mobility Group

We ontwierpen een website waar bezoekers snel en eenvoudig een afspraak kunnen maken, offertes kunnen vragen en automodellen kunnen bekijken.

CMORE

Dankzij de sterk groeiende markt van (live) video zocht het bedrijf nieuwe werkkrachten. Wij deden dit op een wel heel originele manier.

Ben jij de volgende?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.