BEDRIJFSVIDEO POLISHED

pexels-freestocksorg-332046

We maakten een bedrijfsvideo voor Polished. De zaakvoerder, Elke Tuteleers, werd gerenommeerd tot schoonheidsspecialiste van het jaar. 

Wat was het doel?

Elk jaar strijden schoonheidsspecialistes van over het hele land om de titel ‘schoonheidsspecialiste van het jaar’ in wacht te slepen. Dit jaar onder de kandidaten: Elke Tuteleers. Een ambitieuze vrouw met nog ambitieuzere doelstellingen.

In plaats van een speech te geven op het evenement, wilde ze pronken met een bedrijfsvideo die zowel haar bedrijf als haar nominatie eer aandeed. Zo gezegd, zo gedaan.

Stap 1: script

We interviewden Elke aan de telefoon. Dit gesprek duurde enkele uren, omdat we zoveel mogelijk informatie van haar wilden krijgen.

Tenslotte gebruikten we de mooie woorden en verhalen van onze klant om een prachtig script te schrijven volgens de regels van een goed verhaal. We stuurden dit weer door naar Elke, die zag dat het goed was.

Stap 2: Opnames en montage

We gingen op locatie filmen en maakten er een productieve voormiddag van. Op een dag hadden we genoeg beeldmateriaal verzameld en konden we aan de slag met de montage.

HET EINDRESULTAAT:

KLINKEN WE BINNENKORT SAMEN OP JOUW SUCCES?