De Italiaanse levensstijl vertalen naar social media

Pura Passione

Zin om ook de échte Italiaanse sfeer te beleven? Dan ben je bij Pura Passione aan het juiste adres. Deze wijnwinkel werkt samen met wijnboeren en -producenten uit Piemonte en staat voor puurheid en passie.

Hoe kunnen we sociale media gebruiken om onze bestaande klanten te engageren en nieuwe klanten aan te trekken?

Social media

Omdat we met onze ogen kopen, is productfotografie een belangrijk onderdeel van ons werk. We gaan steeds op zoek naar nieuwe manieren om de flessen wijn in beeld te brengen.

We bekijken wekelijks de statistieken en ontdekken wat wel en niet werkt. Die kennis gebruiken we om de contentstrategie van de maand erop te bepalen.

Wanneer er feest- of themadagen voor de deur staan, zijn we druk in de weer om passende foto’s en acties te bedenken voor social media. We zitten niet stil en zo blijft Pura Passione top of mind.

Copywriting

Welke wijn drink je bij stoofvlees friet? En bij een biefstuk? Waar komt de wijn precies vandaan? Op elke vraag formuleren wij of de zaakvoerder een antwoord in een van de vele blogs. 

Door veelgestelde vragen te beantwoorden en te anticiperen op toekomstige vragen, vergroot het aantal lezers – en dus het aantal websitebezoekers. Dat vertaalt zich in een hogere ranking op Google en meer merkbekendheid.

Het resultaat

Een hogere ranking op Google, meer bezoekers in de fysieke winkel en een maandelijkse stijging in het aantal volgers op sociale media.

Andere cases

Polished

Het bedrijf werd genomineerd tot ‘Schoonheidsspecialiste van het Jaar’. Wij maakten een bedrijfsvideo om dat te vieren.

TGLC

Onze liefde voor cocktails en onze liefde voor video werden gemixt en geshaket in deze heerlijke case. Een resultaat om de vingers bij af te likken.

Bij de Hand

Op aanvraag van District Antwerpen lanceerden we een digitale wijkkrant met tal van interactieve elementen waarbij we de inwoners ook betrekken.

Ben jij de volgende?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.