Bestaande klanten engagen en nieuwe klanten aantrekken met content marketing.

Introductie

Zin om ook de échte Italiaanse sfeer te beleven? Dan ben je bij Pura Passione aan het juiste adres. Deze wijnwinkel werkt samen met wijnboeren en -producenten uit Piemonte en staat voor puurheid en passie.

We onderhouden de sociale mediakanalen en blogs van deze klant. En als we geluk hebben, mogen we ook eens van de heerlijke wijnen proeven.

Social Media

Omdat we met onze ogen kopen, is productfotografie een belangrijk onderdeel van ons werk. We gaan steeds op zoek naar nieuwe manieren om de flessen wijn in beeld te brengen.

We bekijken wekelijks de statistieken en ontdekken wat wel en niet werkt. Die kennis gebruiken we om de contentstrategie van de maand erop te bepalen.

Wanneer er feest- of themadagen voor de deur staan, zijn we druk in de weer om passende foto’s en acties te bedenken voor social media. We zitten niet stil en zo blijft Pura Passione top of mind.

Blogs

Welke wijn drink je bij stoofvlees friet? En bij een biefstuk? Waar komt de wijn precies vandaan? Op elke vraag formuleren wij of de zaakvoerder een antwoord in een van de vele blogs. 

Door veelgestelde vragen te beantwoorden en te anticiperen op toekomstige vragen, vergroot het aantal lezers – en dus het aantal websitebezoekers. Dat vertaalt zich in een hogere ranking op Google en meer merkbekendheid.