Een complete ondersteuning bij het creëeren, publiceren en promoten van boeken.

Het Vervolg

Het Vervolg is een uitgeverij die, in vergelijking met de eerder traditionele en conservatieve uitgeverijen, een nieuwe wind doen waaien en daarbij uitgaan van volgende principes: fair trade, geen overbodige overhead, online verkoop, ecologisch en maatschappelijk verantwoord, van en voor iedereen.

We ondersteunen de uitgeverij en haar auteurs met het complete plaatje. Zo maakten we de website en webshop, ontwerpen we covers over boeken, nemen we podcasts op met auteurs,… En we doen nog veel meer!

Website en webshop

Het eerste project was het bouwen van een website en webshop voor Het Vervolg. We werkten volgens ons vaste stramien.

Alles begon met een vergadering waar we de wensen en doelstellingen van Het Vervolg in kaart brachten. Op basis daarvan ontwierpen we een huisstijl en blueprints voor de website. Het Vervolg koos haar favoriete designs en wij gingen aan het werk.

Helden van het EK

De eerste campagne was meteen een knaller: de Helden van het EK.

Het Vervolg vertaalde een reeks boeken die in het Verenigd Koninkrijk al zeer gekend waren. In samenwerking met uitgeverij Horizon besloten we de handen in elkaar te slaan om ze ook op de Belgische markt te krijgen.

We kozen voor een omnichannel marketingstrategie met verschillende focuspunten:

  • Een Facebook Pixel op de webshop die bezoekers kon retargetten.
  • Een grote social mediacampagne gericht op het bekend maken van de boekjes.
  • Een wedstrijdactie waarbij kopers kans maakten op een ultiem Fifa 22 pakket.
  • Google Ads gericht naar een doelgroep met hoge koopintentie. Deze mensen wisten we te bereiken door gebruik te maken van zoekwoord- en gedragsanalyses en Google Analytics.
  • Komische filmpjes om de boekjes te promoten.

Het Dartswoordenboek

“Het Dartswoordenboek bevat 501 dartsweetjes, netjes gerangschikt op cijfer en op alfabet. Niet alleen is dit een volledig en quasi onfeilbaar werk, waar jarenlange voorbereiding en wetenschappelijk onderzoek aan vooraf zijn gegaan, maar ook is het een juweeltje van stichtende kennisliteratuur.”

Auteur Erik van Hoorick benaderde ons met de vraag hem te ondersteunen met dit project. En dat deden we:

Grafisch ontwerp
We ontwierpen de cover en de achterkant van het boek en  verschillende visuals ter promotie van het boek op sociale media.

Promotie
Via Google Ads en advertenties op sociale media spreken we de juiste doelgroep aan en sturen we ze naar de webshop.

Website/Webshop
Je vindt het boek in de webshop van Het Vervolg of op de landingspagina www.dartswoordenboek.be, beide door ons ontworpen.

Audiovisueel
We onderhandelden met DPG Media over de verschillende mogelijkheden om het boek – en darts in het algemeen – te promoten in ons land. Want zeg nu zelf, darts is hot right now! Verder namen we ook een podcast op met Erik ter promotie van de lancering.

Evenement
We verzorgden het lanceringsevenement van A tot Z.

Daragh

“In verwarrende tijden botsen mens en maatschappij al eens tegen koppige limieten en borrelen moeilijk te beantwoorden levensvragen op. Worstelingen met dromen waar je (te) lang op moet wachten, met beloftes waar je geen tijd voor kan maken, met een gebrek aan manoeuvreerruimte om ideeën te verwezenlijken.”

Auteur Anna Demuylder lanceerde haar debuutroman in samenwerking met ons en Het Vervolg. Vol enthousiasme werkten we aan deze taken:

Grafisch ontwerp
We ontwierpen de cover en de achterkant van het boek en  verschillende visuals ter promotie van het boek op sociale media.

Promotie
Via Google Ads en advertenties op sociale media spreken we de juiste doelgroep aan en sturen we ze naar de webshop.

Website/Webshop
Je vindt het boek in de webshop van Het Vervolg of op de landingspagina www.het-vervolg.be/daragh, beide door ons ontworpen.

Audiovisueel
We namen we een podcast op met Anna ter promotie van de lancering. Ook maakten we enkle filmpjes die zowel wij als zij op sociale media konden promoten.

Evenement
We verzorgden het lanceringsevenement van A tot Z.

Het resultaat

Samen met Het Vervolg verkochten we al meer dan 2.500 boeken. En dat cijfer stijgt nog elke dag.

Andere cases

Polished

Polished werd genomineerd ‘Schoonheidsspecialiste van het Jaar’. We maakten een bedrijfsvideo om dit speciale moment te vieren.

Zenhuis

We onderhouden de sociale mediacampagnes en plaatsen advertenties op Facebook en Instagram. Alles wordt gemeten en bijgestuurd. 

Decklusive

Wij ontwerpen nieuwsbrieven met klasse voor het stijlvolle Real Estate en Lifestyle Magazine van vastgoedkantoor Decklusive.

Ben jij de volgende?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.