Nieuwe klanten aantrekken en informeren over het concept

Zenhuis

Zenhuis is een uniek anti-stress concept gelegen in het rustige Wakkerzeel – Haacht bij Leuven. Uitbater Kristel creëert een anti-stress beleving voor mannen en vrouwen die aandacht voor zichzelf geen overbodige luxe vinden en genieten van het leven.

Social media advertenties benutten om nieuwe klanten te informeren over ons concept. Natuurlijk willen we ook meer boekingen en meer verkeer naar de webshop.

Social media advertenties

Een reclamevideo om de shiatsu-behandelingen in de kijker te zetten. Een speciale vaderdagpromotie in de spotlight zetten. De verkoop van een geschenkset voor Valentijn boosten. Na meer dan een jaar samen te werken, hebben we zo goed als alles al gedaan.

Alles is 'data-driven'

We houden regelmatig check-up meetings met de klant en vergelijken de marketingplannen en -doelstelling met actuele data van de klant.

Door voortdurend input van de klant zoals de hoeveelheid bezoekers en hun demografische informatie te vergelijken met de data van advertenties, kunnen we weloverwogen beslissingen maken over optimalisaties in de doelgroep, het budget of de advertentie zelf.

Design

De klant stuurt ons foto’s door, wij doen de rest. Via o.a. Photoshop, Illustrator en Indesign leveren we advertenties af die passen in de huisstijl van onze klant.

Het resultaat

Op 1 jaar tijd…

… bereikten we 126.833 personen met onze advertenties.

.. genereerden we 4.154 unieke websitebezoekers.

… behaalden we gemiddeld een Kost Per Klik (CPC) van €0,34. Dit ligt ruim onder het gemiddelde van andere sociale media advertenties.

Andere cases

Waasland Beveren

Wij maakten een trailer van de eerste training om de fans klaar te stomen voor het komende seizoen van hun favoriete voetbalclub.

PandaPanda

PandaPanda maakt websites en apps met een straight-forward aanpak. Wij werken samen met dit bedrijf aan een straffe contentstrategie.

A&A Store

We bouwden een website voor deze verkoper van (elektrische) scooters, steps en fietsen. Op basis van niet meer dan een logo gingen we aan de slag. 

Ben jij de volgende?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.