Advertenties op sociale media, ondersteund met data en een passend design.

Introductie

Zenhuis is een uniek anti-stress concept gelegen in het rustige Wakkerzeel – Haacht bij Leuven.
 
Voor deze klant onderhouden we de sociale mediacampagnes en plaatsen we advertenties op Facebook en Instagram. Hier zit de doelgroep van Zenhuis, die we ook voortdurend evalueren, net zoals de advertenties. Zo zorgen we voor campagnes die écht opbrengen.
Uniek bereik (1 jaar tijd)
126.883 personen
Unieke websitebezoekers (1 jaar tijd)
4.145 bezoekers
Gemiddelde CPC (1 jaar tijd)
€0,34

Met behulp van analytische tools (Google Analytics, Facebook Business Suite, Facebook Pixel) kunnen we elke maand de advertenties optimaliseren.

Advertenties

Een reclamevideo om de shiatsu-behandelingen in de kijker te zetten. Een speciale vaderdagpromotie in de spotlight zetten. De verkoop van een geschenkset voor Valentijn boosten. Na meer dan een jaar samen te werken, hebben we zo goed als alles al gedaan.

Data-Driven

We houden regelmatig check-up meetings met de klant en vergelijken de marketingplannen en -doelstelling met actuele data van de klant.

Door voortdurend input van de klant zoals de hoeveelheid bezoekers en hun demografische informatie te vergelijken met de data van advertenties, kunnen we weloverwogen beslissingen maken over optimalisaties in de doelgroep, het budget of de advertentie zelf.

Design

De klant stuurt ons foto’s door, wij doen de rest. Via o.a. Photoshop, Illustrator en Indesign leveren we advertenties af die passen in de huisstijl van onze klant.